Esther Lankhaar

Voor Senna

€14,95

ex.verz.

Boek

"Voor Senna"

kopen

Onze Dieren

Senna: 31-08-2009 - 08-01-2012

 

Joy: 27-9-2010

 

Joy is als pup bij ons gekomen toen Senna iets meer dan een jaar oud was. Joy komt van de mooie kennel Von der Grühnen Aue in Duitsland en heet eigenlijk Autumn Joy von der Grühnen Aue! Joy is een fantastisch lieve en mooie hond. Soms is het wel een kattenkop, maar wel een met een gouden karakter. Jur is altijd met herders opgegroeid, dus de keuze voor een tweede hond was snel gemaakt. Joy en Senna zijn vanaf dag 1 altijd dikke vriendinnen geweest en onafscheidelijk. Voor Joy was het dan ook heel zwaar toen Senna overleed. Joy heeft tot het laatst over haar zusje gewaakt. Joy zorgt nu heel goed voor Annabelle, en haalt haar altijd op een prachtige manier terug als ze in het bos te ver uit de buurt gaat. Een klein gebaar en daar komt Annabelle achter Joy weer aan gerend.

 

Annabelle: 10-12-2012

 

Annabelle is 6 weken na het overlijden van Senna bij ons komen wonen. Zij komt bij Lotte van Wezel van Denlot Bordeauxdog vandaan en heet eigenlijk Baileys Denlot Bordeauxdog. Annabelle is de liefste en grappigste bordeauxdog die je je maar voor kunt stellen. En een die vooral doet waar ze zelf zin in heeft! Annabelle is bij Lotte bijzonder goed gesocialiseerd en dat merken we tot op de dag van vandaag. Groot of klein, Annabelle vindt alles en iedereen lief. Ze heeft dan ook heel veel bijnamen... Annabelles, Annabillen, LieveBelle, DievenBelle, Knuffenbelle en zeker nog altijd mijn Babybelle, en nog meer, te veel om op te noemen. Wat heeft zij ons een geluk gebracht na het grote verdriet door het overlijden van Senna. Ze zorgt altijd voor het beste plekje op de bank. In de winter is er altijd discussie over het voor de haard liggen en het steeds meer van vrouwtjes ruimte in beslag nemen.

 

Puk, Muk en Mercedes:

 

Puk en Muk zijn inmiddels 10 jaar oud. Ik had eerst alleen Puk, oftewel onze Dikkie, en toch ook wel de baas in huis, uitgezocht. Maar Muk bleek over, dus die kwam ook naar mij. Ik heb ze allebei van mijn beste vrienden gekregen. Muk blijkt sinds haar tweede een van de ernstigste hartafwijkingen te hebben die een kat maar kan hebben. Maar ik heb haar erdoorheen gesleept. Nu, na 8 jaar en al ongeveer 7 jaar opgegeven, loopt ze nog steeds gelukkig rond te springen!

 

Mercedes heeft haar naam te danken aan autopech. Jur was met de auto van mijn schoonvader gestrand op een industrieterrein. Daar stond ineens een heel klein frummeltje tegen zijn been aan, helemaal alleen. We hebben haar overal aangemeld, maar niemand heeft gereageerd. Dus wij hebben gewoon een bordje bijgezet. Als ze een meisje zou zijn, dan zou ze Mercedes gaan heten en een jongen Benz. Het werd Mercedes. Mercedes is als een echte zwerver niet erg aanhalig en fotogeniek, maar ze heeft beloofd dat ze voor jullie wel een keertje op de foto wil.